6 Haziran 2009 Cumartesi

Nasıl Bir Şirket Güvenilir mi?


1992 Yılında ticari hayatına başlayan, gıda, otomativ ve inşaat sektörlerinde hizmet veren şirketimiz 2001 yılında tekstil sektöründe hizmet vermeye başlamıştuır.Erol Group her geçen gün kazandığı tecrübe ve bilgi birikimini ; yenilikçi, dinamik, profesyonel iş anlayışıyla birleştirerek büyük hedeflere yürümektedir.

Özellikle tekstil alanında, dinamik yapının gerektirebileceği her türlü değişime hızlı reaksiyon verebilecek esneklikte çalışmalarını sürdüren EROL GROUP, gerek ulusal, gerekse uluslararası gelişmeleri yakından takip etmektedir.

Yeni eğilimleri ve ihtiyaçları önceden tespit ederek, sürekli kendisini yenileyen şirket, mutlak müşteri memnuniyetini ana ilke edinmiştir.

Üretimini, teknolojinin tüm yeniliklerinin kullanıldığı geniş makina parkuru ile gerçekleştiren EROL GROUP, Amerika, İngiltere, Fransa ve Rusya gibi dünya ekonomisinde söz sahibi olmuş ülkelere de ihracat yapmaktadır.

Yabancı sermaye yerine, yerli sermayeyi güçlendirerek, refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen EROL GROUP, tamamını yerli sermayeden oluşturduğu bir Türk Network Sistemi kurarak sektöründe bir ilki gerçekleştirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder